Heb je nog vragen? Contacteer ons

#HREA Award Winner

Over ons

Join our team

Vind je het leuk wat je ziet en wil je deel uitmaken van eyes + more? Doe dan mee!
Solliciteer nu

Wat ons tot eyes + more maakt

Onze waarden zijn belangrijk voor ons. Ze vormen de leidraad voor onze samenwerking en het bereiken van onze doelen.

 • #be<b>yourself</b>

  Wij zijn individueel

  De uniciteit van elk persoon maakt ons bedrijf tot een bijzondere plek. We respecteren en waarderen de individualiteit van onze collega’s en klanten.
  #beyourself
 • #weare<b>teamplayers</b>

  Samenwerking is belangrijk voor ons

  We versterken elkaar, zijn eerlijk, direct en daarbij altijd respectvol. We zijn overtuigde teamplayers en bereiken onze doelen samen.
  #weareteamplayers
 • #weare<b>doers</b>

  We zijn doeners

  We gaan moedig voorop en vinden pragmatische oplossingen. We proberen uit en leren van onze fouten. We zijn in beweging. We worden steeds beter.
  #wearedoers
 • #be<b>responsible</b>

  We nemen onze verantwoordelijkheid

  We nemen onze verantwoordelijkheid voor ons handelen en ons bedrijf. We helpen – ongeacht wat er gebeurt – en discussiëren altijd op ooghoogte en stellen het gemeenschappelijke doel centraal.
  #beresponsible
 • #weare<b>successful</b>

  Succes is onze basisinstelling

  We geven onze toekomst vorm. We staan elke dag voor nieuwe uitdagingen en staan voor een positieve instelling. We zijn gepassioneerd en leggen de lat hoog.
  #wearesuccessful
 • #be<b>passionate</b>

  We scheppen gelukkige momenten

  De omgang met onze klanten maakt het verschil. Onze vreugde en passie voor ons bedrijf zijn aanstekelijk. We scheppen gelukkige momenten en tonen iedereen dat onze wereld wat kleurrijker is.
  #bepassionate
#HREA
Excellence AWARD
WINNER 2023

Eyes + More rekruterings-ecosysteem

Het “Recruitment Ecosysteem” van eyes + more dient niet alleen als een nieuwe wervingsstrategie, maar vormt ook het kloppende hart van de HR-strategie, en bepaalt daarmee aanzienlijk het succes van het bedrijf. Het succesconcept van deze strategie wordt gekenmerkt door een hoge mate van verbondenheid binnen het bedrijf, doelgerichte acties voor specifieke doelgroepen en een toekomstgerichte flexibiliteit.

Waarom we graag bij eyes + more werken

We ontmoeten elkaar op ooghoogte

We respecteren en waarderen individualiteit. We ontmoeten elkaar op ooghoogte, gaan respectvol en waarderend met elkaar om. Als iets niet volgens plan verloopt, raken we niet in paniek, maar we zoeken samen naar oplossingen en bereiken onze doelen als team. Bij ons gaat het om het WIJ, maar ook om jouw JIJ. Leren, verdere ontwikkeling en echte carrièrekansen zijn deel van eyes + more.
Bij onze verhalen van medewerkers

Wat ons tot eyes + more maakt

We ontmoeten elkaar op ooghoogte

We respecteren en waarderen individualiteit. We ontmoeten elkaar op ooghoogte, gaan respectvol en waarderend met elkaar om. Als iets niet volgens plan verloopt, raken we niet in paniek, maar we zoeken samen naar oplossingen en bereiken onze doelen als team. Bij ons gaat het om het WIJ, maar ook om jouw JIJ. Leren, verdere ontwikkeling en echte carrièrekansen zijn deel van eyes + more.
We ontmoeten elkaar op ooghoogte
We leren graag en geven carrières vorm

We leren graag en geven carrières vorm

Van onze beroepsopleiding tot de professioneel begeleide verdere ontwikkeling, een breed assortiment aan interne trainingen, ons beroepsdiploma of ons traineeprogramma voor Store Manager - we maken spannende verticale en horizontale loopbanen mogelijk. Leren en ontwikkelen zijn bij ons niet alleen beloftes, maar het zijn echte carrièrekansen.

Mensen die van loopbaan wisselen en optiek professionals zijn beide van harte welkom

Bij eyes + more vinden wij het belangrijk dat onze producten een hoge kwaliteit hebben. Ook voor onze medewerkers is het van belang dat zij goed opgeleid zijn: in onze eyes + more Academy krijgen zij het vakmanschap onder de knie en worden ze getraind in specifiek klantenadvies. Al onze medewerkers leren hoe je de bril als modeaccessoire begrijpt en hoe je het beste adviseert. Van beginners tot oogheelkundig professionals: iedereen wordt een enthousiaste klantexpert.
Mensen die van loopbaan wisselen en optiek professionals zijn beide van harte welkom
We veroveren de optiek markt met onze brillen voor een complete prijs

We veroveren de optiek markt met onze brillen voor een complete prijs

We houden van onze klanten, brillen en mode. Ons concept is uniek in Europa: we staan gewoon voor goede brillen voor één vaste prijs. Daarbij zien we de bril als een modestatement, waarmee we elke dag onze individuele stijl laten zien. Als het aan ons ligt hebben onze klanten straks evenveel brillen als schoenen, tassen of kleding in hun kast.

We groeien internationaal

Momenteel hebben we meer dan 280 winkels in Europa en zijn daarmee één van de snelst groeiende bedrijven in de wereld van de opticiens. Naast Duitsland, Oostenrijk, Nederland, België en Zweden willen we in de toekomst nog meer markten voor ons winnen. Ons groeitraject gaat verder en daarom hebben we geen grenzen gesteld.
We groeien internationaal
Onze jobs geven je zekerheid

Onze jobs geven je zekerheid

De bril is een modeaccessoire en een visueel hulpmiddel. Voor onze klanten verhoogt de bril de levenskwaliteit, of dat nu is als fashion statement, als hulpmiddel of beide. In een diverse en vergrijzende samenleving zal ons product bovendien steeds belangrijker worden. Daardoor vallen wij onder de zogenaamde essentiële bedrijven en zijn ook in bijzondere tijden onze deuren altijd geopend, zodat we er voor onze klanten kunnen zijn.

Zoek je een nieuwe uitdaging?

We zijn meer dan een optiekketen! Voor ons is een bril meer dan alleen een bril. Het is een modestatement waarmee we elke dag onze individuele stijl benadrukken, en daar kan je er niet genoeg van hebben. Dat is precies wat we doen bij eyes + more met ons unieke concept in Europa: gewoon goede brillen voor een concurrerende prijs.
Vind je volgende job

Ons verhaal

Over eyes + more

In 2005 werd eyes + more opgericht in Nederland. Momenteel hebben we meer dan 280 filialen in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, België en Sweden.

We zien de bril als modeaccessoire. Daarom hebben wij voor onze klanten steeds de nieuwste brillentrends. De stijlvolle blikvanger van kunststof (acetaat), metaal of titanium is er voor elke look. Het maakt niet uit of dit elegant, casual of sportief is. Daarbij ontwerpen en produceren we elke afzonderlijke versie zelf. Ons brillenassortiment laat de harten van modeliefhebbers sneller gaan.

Ons motto: een bril kopen moet leuk zijn! Om elke aankoop van een bril tot een mode-aankoop te maken, hanteren wij het concept van één transparante prijs. Daarbij zijn wij de enige aanbieder op de markt die brillen voor één vaste prijs aanbiedt en met dit concept zullen wij de Europese brillenmarkt veranderen. Via onze webshop kunnen onze klanten tot vijf brillen bestellen om in een winkel naar keuze gratis te proberen. Van een enkelvoudige bril op sterkte, een multifocale bril, een zonnebril of werkbril, met kleurverloop of spiegeling – bij eyes+ more ontvangt iedereen gewoon goede brillen voor één vaste prijs.

1400
medewerkers
meer dan
25
nieuwe openingen
elk jaar ongeveer
280
stores
in DE, AT, NL, BE en SWE
2016
eerste filiaal
in België

Dit bieden wij je

Vertrouwen

Vertrouwen

Bij ons krijgt u een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, want wij willen een langdurige en constructieve samenwerking met jou.

eyes + more Academy

eyes + more Academy

Op onze eyes + more Academy krijg je een leuke opleiding die je uitstekend voorbereidt op je dagelijkse werk in onze winkels. Tijdens je periode bij ons kun je regelmatig gebruik maken van onze opleidingen en trainingen.

eyes + more voordelen

eyes + more voordelen

Naast gratis medewerkersbrillen stimuleren we afhankelijk van je vaardigheden en competenties je carrière met diverse ontwikkelingsprogramma’s en groeimogelijkheden

Nauwe samenwerking op elk gebied

Nauwe samenwerking op elk gebied

In de winkel of centraal - wij zijn echte teamplayers. We hebben een platte hiërarchie, bij ons is iedereen JIJ. We ontmoeten elkaar collegiaal, als partners en op ooghoogte. We zijn een kleurrijk team, lachen graag en genieten van het leven.

eyes + more = You + We

eyes + more = You + We

Onze waarden zijn belangrijk voor ons. Ze vormen de leidraad voor onze samenwerking en het bereiken van onze doelen. We zijn niet alleen teamplayers die elkaar helpen en voor gezelligheid zorgen tijdens het werk, maar we staan ook voor individualiteit en diversiteit. Bij ons vermom je jezelf niet - je bent de JIJ in onze WIJ.